Thursday, January 21

Užkandis

Joks ne pasidaryk pats :D nes nėra čia ką ir daryti...

Pastarųjų dienų malonumas - ožkos sūris, lėtai troškinti pomidorai, salotos ir prancūziškas batonas.


2 comments:

  1. Pasidarė įdomu, kaip troškini pomidorus ir ką dar naudoji troškinimui? Dar labai skanus užkandis su goats cheese yra, kai supjaustai sūrį apie 2cm storio rieklėm, tada į įkaitintą keptuvę be aliejaus ir kepi, kol apskrunda viena pusė, tada kita. Tuo metu į lėkštę "pakloji" rieklėm pjaustytų pomidorų, dedi pakeptą sūrį ant viršaus baziliko lapelį ir pašlakstai olive oil. Irgi toks nomnom dalykas :)

    ReplyDelete
  2. Laba, niu žinok manieji iš Morisons :)))
    Bet va čia labai gražus receptas: http://kalynskitchen.blogspot.com/2006/08/how-to-make-slow-roasted-tomatoes.html

    ReplyDelete