tag:blogger.com,1999:blog-5072455233456241153.post7021313142552826171..comments2021-02-05T11:40:54.591+00:00Comments on Imbieriniai sausainėliai: UžkandisImbieriniai sausainėliaihttp://www.blogger.com/profile/18392304128875686417noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5072455233456241153.post-36613548980923174992010-01-22T21:29:43.685+00:002010-01-22T21:29:43.685+00:00Laba, niu žinok manieji iš Morisons :)))
Bet va či...Laba, niu žinok manieji iš Morisons :)))<br />Bet va čia labai gražus receptas: http://kalynskitchen.blogspot.com/2006/08/how-to-make-slow-roasted-tomatoes.htmlImbieriniai sausainėliaihttps://www.blogger.com/profile/18392304128875686417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5072455233456241153.post-89050403262613179842010-01-21T22:03:17.524+00:002010-01-21T22:03:17.524+00:00Pasidarė įdomu, kaip troškini pomidorus ir ką dar ...Pasidarė įdomu, kaip troškini pomidorus ir ką dar naudoji troškinimui? Dar labai skanus užkandis su goats cheese yra, kai supjaustai sūrį apie 2cm storio rieklėm, tada į įkaitintą keptuvę be aliejaus ir kepi, kol apskrunda viena pusė, tada kita. Tuo metu į lėkštę "pakloji" rieklėm pjaustytų pomidorų, dedi pakeptą sūrį ant viršaus baziliko lapelį ir pašlakstai olive oil. Irgi toks nomnom dalykas :)Anonymousnoreply@blogger.com