Sunday, May 8

Nekeptas sluoksniuotas pyragelis

Aciu Neringai. Tikrai superinis receptas :) Pasaka koks skanus. Is serijos - nieko nereikia kepti, tik sutepti.
Dar karta autores nuoroda: Neringos blogas


p.s. gyvenantiems ne Lietuvoje, o pvz Londone siek tiek daugiau info. 
Vietoje pudingo naudojau angliska padaza pavadinimu custard, vietoj rududu - Carnation karameles mase (kaip atrodo karamele), na o sausainiai mano Waitrose pieniski paprastieji (sausainiai). 
Norejau, kad subrestu per nakti, tad sildziau karamele ir siek tiek sulaisciau sausainius kava. Bet taip tik del vaizdo :)

6 comments:

  1. koks grazuolis gabaliukas! Smagu, kad isbandei!

    ReplyDelete
  2. oi, koks grazuolis gabalelis!!!!!! as sventems ji darysiu, negaliu jau sulaukti, pasiilgau ♥

    ReplyDelete
  3. oj, jau gyriau, pamirsus buvau ;)

    ReplyDelete
  4. Puikiai pavyko pasigaminti. Labai ačiū už tokį nuostabų receptuką :)

    ReplyDelete
  5. Puikaus skonio vakar gaminau!
    Dėkui uz receptuką.

    ReplyDelete