Friday, December 18

Mini mode - rūbeliai vaikams, sukurti Boots

Kartais man norėtųsi, kad visi geriausi ir gražiausi rūbų ir daiktų online psl. būtų vienoje vietoje, toks koks tai sąrašiukas :) Aišku, tai neįmanoma. Gamintojų kaip ir nuomonių kas gražu, aibės. Man gražu viskas kas totaliai priešinga lenkiškai pasiūlai, kuri taip puikiai bujoja lietuviškose parduotuvėse. Ir ne todėl, kad ieškoma pigiau. Anaiptol tai, kas siūloma Lietuvos parduotuvėse, nėra pigu!!! Ryškūs rožiniai megztukėliai su blizgučiais ir pukūčiais kainuojantys po ~50-70Lt, pamenu eiliniai smėlinukai po 16Lt. Apie batus ir striukes net nėra ką kalbėti. Kartais ir sumokėtum, kad tik rastum ką nors žmoniško... Tiesiog tokia paklausa, matyt, susiformavusi dar nuo auksinio spekuliavimo turguose laikų. Deja. O Londone vaiką aprengti bent kelis kartus pigiau.
Taigi. Aš sau vis atrandu kokių naujų pavadinimų, kurie įmanomi įpirkti ir yra verti dėmesio giliose vaikiškų (ir ne tik) rūbų paieškose. 
Niu šakes, užtempiau netyčia :D Intro pabaiga. 


Mini mode is a range of clothing and accessories for babies and toddlers aged 0 – 5, exclusive to Boots. Our mission is to create distinctive, co-ordinated, 'top to toe' dressing with comfort features and a look that combines contemporary cool with classic style. mini mode clothes are fun, functional, easy to wear and easy to care for.





































Tokia vat mini reklama (nemokama). Šiaip jau tiesą jie ten reklamuoja, nes pati mačiau ir čiupinėjau. Labai gera audinių kokybė, kuri pasižymi jų tvirtumu, spalvos sodrumu, tvarkingos siūlės, neapibrizgijusi apačia. Audiniai, kurie manau atlaikys dažną skalbimą, ne kokie išskydę skudurėliai. Spalvos natūralios, sodrios, paprasti kirpimai, skoningos aplikacijos, šiek tiek retro ar klasikinio vaikiško stiliaus ir turim rūbelius, kuriuos atrodo turėtų būti lengva derinti tarpusavy, o ir po vieną jie atrodo dailiai.
 Žinoma, atsilaikyti nesugebėjau :) Mano mergina nuo Kalėdų senio gaus suknutę...

3 comments:

  1. o dievuliau, kokie groooožiai. fantastika. tikrai gaila, kad pas mus sunku rast tokių. o jei ir užmatau ką nors panašaus, kainos būna tiek užkeltos, kad blaivus protas neleidžia išlaidaut drabužiui, kuris po poros trejeto mėnesių gali būt mažas

    ReplyDelete
  2. rubai grazus, o kainos kokios?

    ReplyDelete
  3. Ju tinklalapyje yra kainos nurodytos svarais.

    ReplyDelete