Aciu Neringai. Tikrai superinis receptas :) Pasaka koks skanus. Is serijos - nieko nereikia kepti, tik sutepti.
Dar karta autores nuoroda: Neringos blogas
p.s. gyvenantiems ne Lietuvoje, o pvz Londone siek tiek daugiau info.
Vietoje pudingo naudojau angliska padaza pavadinimu custard, vietoj rududu - Carnation karameles mase (kaip atrodo karamele), na o sausainiai mano Waitrose pieniski paprastieji (sausainiai).
Norejau, kad subrestu per nakti, tad sildziau karamele ir siek tiek sulaisciau sausainius kava. Bet taip tik del vaizdo :)
koks grazuolis gabaliukas! Smagu, kad isbandei!
ReplyDeletelabai skanus atradimas sitas :)
ReplyDeleteoi, koks grazuolis gabalelis!!!!!! as sventems ji darysiu, negaliu jau sulaukti, pasiilgau ♥
ReplyDeleteoj, jau gyriau, pamirsus buvau ;)
ReplyDeletePuikiai pavyko pasigaminti. Labai ačiū už tokį nuostabų receptuką :)
ReplyDeletePuikaus skonio vakar gaminau!
ReplyDeleteDėkui uz receptuką.