Pasidarė įdomu, kaip troškini pomidorus ir ką dar naudoji troškinimui? Dar labai skanus užkandis su goats cheese yra, kai supjaustai sūrį apie 2cm storio rieklėm, tada į įkaitintą keptuvę be aliejaus ir kepi, kol apskrunda viena pusė, tada kita. Tuo metu į lėkštę "pakloji" rieklėm pjaustytų pomidorų, dedi pakeptą sūrį ant viršaus baziliko lapelį ir pašlakstai olive oil. Irgi toks nomnom dalykas :)
Laba, niu žinok manieji iš Morisons :))) Bet va čia labai gražus receptas: http://kalynskitchen.blogspot.com/2006/08/how-to-make-slow-roasted-tomatoes.html
Crumbs… This RSS feed is no longer up and running. We hate to leave you
unsatisfied though, so let us know what you'd like to hear from BBC Good
Food by emailing us at goodfoodwebsite@immediate.co.uk, and we'll do our
best to help.
Pasidarė įdomu, kaip troškini pomidorus ir ką dar naudoji troškinimui? Dar labai skanus užkandis su goats cheese yra, kai supjaustai sūrį apie 2cm storio rieklėm, tada į įkaitintą keptuvę be aliejaus ir kepi, kol apskrunda viena pusė, tada kita. Tuo metu į lėkštę "pakloji" rieklėm pjaustytų pomidorų, dedi pakeptą sūrį ant viršaus baziliko lapelį ir pašlakstai olive oil. Irgi toks nomnom dalykas :)
ReplyDeleteLaba, niu žinok manieji iš Morisons :)))
ReplyDeleteBet va čia labai gražus receptas: http://kalynskitchen.blogspot.com/2006/08/how-to-make-slow-roasted-tomatoes.html